Osoby zakładające własną firmę, mogą dostać nawet 300 tys. zł unijnej dotacji na ten cel. Pierwsze pieniądze pojawią się przed końcem tego roku.
Pełna treść artykułu: Pieniądze z Unii dla zakładających firmy
Napiszcie lepiej co i jak zrobić żeby otrzymać te pieniądze...
Jakie wymogi trzeba spełniać aby móc uzyskać taką dotacje czy jest bez zwrotna i czy muszę okazać się biznes planem itp.
bzdura czepiacie sie urzedasy wszystkiego to nie wasze pieniadze najwazniejsze jest zeby zus oplacac a reszta to wasze wymysly ale juz nie dlugo nie bedziecie sie tak madrzyc
DOSTANE 300 TYS JAK BEDE MIAL SFOJE 300TYS PARODIA!!!!!!!!!!!!!!!
mam nieodparte wrażenie, że poprzednicy komentujący wcześniej myślą o jednym, jak tu dostać i nie zaryzykować własnego!!!!!!!!! 50% pomocy w wkładzie finansowym to bardzo wiele, sąsiad ci tego nie pożyczy!!!!!!!!!!!, a i nie jeden bank nawet nie będzie z wami chciał rozmawiać na samym początku Waszych "biznes planów" - niejednokrotnie wyimaginowanych lub opieranych na plagiatowanych biznes planach z internetu...
Witam, w 2003 roku zakonczylam dzialalnosc gospodarcza. Obecnie jestem zatrudniona tytulem umowy o prace. Wraz z mezem obcokrajowcem chcemy rozpoczac dzialanosc opierajaca sie na handlu wewnatrzwspolnotowym art. rolniczymi. Czy mamy szanse na dofinansowanie? Prosze o pomoc, pozdrawiam
Podzielam opinię. ostatniego ,,,, jak będę miał 100000.00zł to mam gdzieś.. pieniądze UNI.Działam nz obszarze wiejskim. w wynajentym pomieszczeniu. jest mi ciężko. warunków na pewno nie spełnię. ale pszydała by się większy zastrzyk funansowy.... tylko LOTTO...